Accesorii exterior
Accesorii interior
Solutii intretinere
Aditivi
Uleiuri auto
Tuning auto
Stergatoare Auto
Dacia Logan - directie / suspensie / frane
Dacia Logan - electrice
Dacia Logan - filtre / ulei / buson
Dacia Logan - motor
Dacia Logan - turbo / conducte
Becuri / Led
Dacia Nova / Supernova / Solenza / Papuc
Dacia Sandero
Acumulatori Varta
Vopsea Auto
Accesorii
Accesorii breckner
 
MANOMETRU
cod: 75561
Pret: 10 lei
Detalii produs Vezi ofertele
Cosul de cumparaturi: Produse: 0 Total: 0 lei Vezi cosul
 
Cauta produse
cuvant cheie sau cod produs
DESPRE NOI

   ALKA AUTO  S.R.L. este o societate cu capital privat integral romanesc, infiintata in iunie 2006.

   Obiectul de activitate este importul si distributia de piese si accesorii auto, electrice si a unei game largi de uleiuri auto.  Seriozitatea, respectul fata de parteneri si clienti si nu in utimul rand felul in care am inteles ce inseamna munca ne-a adus in postura de importator direct si partener ptr Romania al unor renumite marci europene: stergatoare Alca si accesorii auto si moto ( Nigrin, Profex, Unitec, Afam).      
  Consideram oferta Alka Auto o alternativa superioara calitativ variantelor de produse existente pe piata din Romania in acest moment, incercand in mod constant sa oferim "calitate elvetiana si germana la preturi romanesti".

   Preocuparea permanenta ptr obtinerea celui mai bun raport calitate /pret, gama variata de produse, tipodimensiuni, paleta coloristica si de functionalitate, precum si ponderea clientilor fideli in vizibila crestere sint cateva dintre atuurile care ne recomanda si confera partenerilor si clientilor nostri interes, stabilitate, siguranta si satisfactie. 
   Sortimentul Alka Auto se adreseaza genului de consumator “practic pretentios  si econom”. Ca unic importator in Romania al gamei auto de accesorii  germane Alca ne adresam pietei auto si service-urilor prin calitatea deosebita a produselor Alca , prin promotii si preturi atractive.

  Trendul ascendent al pietei auto, al constructiilor, al retailului DIY si super/hypermarket, cat si al domeniilor adiacente din ultimii ani, a creat segmente de clienti si stari ale pietii dintre cele mai diferite. In opinia noastra, calitatea fara cusur si necesitatea de a oferi un raport optim calitate/pret au devenit un “must have” ptr orice producator sau brand representative; acest concept se va accentua tot mai mult odata cu maturizarea pietei in general inclusiv din punct de vedere al mentalitatii cumparatorilor.

 

 

 Copyright 2013 © ALKA AUTO SRL  
Home
Despre noi
Oferte
Cum cumpar
Termeni si conditii
Contact
 
Website realizat de web design timisoara